Scubapro Ploutve ploutve SEAWING NOVA

Ve slevě produkt Scubapro Ploutve ploutve SEAWING NOVA pocházející od značky Scubapro jednoduše můžete sehnat tady nyní skutečně výhodně! V akci od 4990 Kč
Cena: 4990 Kč

SEAWING NOVA jsou moderní páskové potápěčské ploutve od stálice na trhu Scubapro. Tyto hydrodynamické ploutve na potápění nabízí potápěči mimořádný výkon a díky své konstrukci také pohodlnou manévrovatelnost. Zároveň si ploutve přes všechny moderní prvky zachovávají vlastnosti jako je zrychlení, pohodlí a minimalizaci fyzické námahy při kopání. Zaoblené špičky se starají o vyšší výkon a stabilitu. Páskové ploutve s děleným listem na potápění se pyšní právě možností zrychlení během kopu a nenáročností na vaše svaly. Vyrobeny jsou z elastomeru Monprene® vyznačující se odolností a dlouhou životností.
Ploutve SEAWING NOVA s děleným listem a pozitivním vztlakem mají unikátní křídlový tvar zaručující rovnováhu mezi pružností a zmíněnou odolností. Dělení je provedeno patentovaným G4 kloubovým spojem pro možnost silného záběru během kopu.
Páskové ploutve jsou uzpůsobeny na neoprenové potápěčské boty. Navíc použitý bungee pásek je odolný vůči slané vodě. Pivot Control technologie udržuje nejefektivnější úhel 45º pro účinnost kopu.
Manévrovatelnost a lehkost kopu ocení zejména instruktoři a techničtí potápěči ve vysokých i nízkých rychlostech včetně žabích kopů.
Hmotnost:

XS: 1,5 kg
S: 1,6 kg
M: 1,9 kg
L: 2 kg
XL: 2,5 kg

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Scubapro


Top