Shock Doctor Double braces pink YTR SD4400 juniorský chránič zubů

Tento diskontní kus Shock Doctor Double braces pink YTR SD4400 juniorský chránič zubů od top značky Shock Doctor jednoduše můžete získát zrovna ve výprodejové akci. Nabídky již od 593 Kč
Cena: 593 Kč

Ostatní mohou vidět chránič zubů jako obyčejný kus plastu mezi zuby – ale ne my v Shock Doctor. Již od roku 1992 sledujeme, přepracováváme a pečlivě analyzujeme technologii chráničů zubů a to se projevuje. Naše myšlení a činnost řídí vzájemný vztah mezi výkonem, prevencí tržných ran v ústech a úrazy zubů. Nemůžete si vložit do úst prozkoumanější a vyvinutější kus vytříbeného materiálu, než je chránič zubů Shock Doctor. Každý z našich chráničů zubů nese filosofii Shock Doctor, která spočívá v překonávání očekávání, obsahuje zásadní komfort, vícevrstvou konstrukci, ochranu a hrou prověřený výkon.

Popis produktu:
Ochrana pro sportovce s rovnátky vyžadujícího ochranu pro horní i dolní zuby. Chránič zubů Braces je navržen tak, aby se přizpůsobil horním i dolním rovnátkům a okamžitě se přizpůsobil změnám v ústech a chránil je před tržnými rankami. Vyrobeno ze 100% farmaceuticky testovaného silikonu, který se v ústech přizpůsobuje změnám zubů.

Technologie:

Dýchací kanálky – integrované kanálky pro dýchání
Instant Fit – přizpůsobení bez nutnosti tvaru

Materiál:

100% farmaceuticky testovaný silikon

Velikost:

juniorský (do 11 let)

Součástí produktu je pouzdro na uložení chrániče

Další produkty z kategorie Hokejové doplňky

Další produkty od výrobce Shock Doctor


Top