Siga Active Outdoor Hydrofobic tuba 75 ml

Velmi oblíbený výrobek Siga Active Outdoor Hydrofobic tuba 75 ml originál od výrobce Siga snadno naleznete tady teď opravdu výhodně. Cena od 69 Kč
Cena: 69 Kč

Intenzivní regenerační a impregnační přípravek. Intenzivní ochrana před vlhkem s výrazným regeneračním účinkem. Jeho gelová konzistence dobře proniká do struktury materiálu a dodává velmi vysušeným materiálům potřebnou vláčnost, vytváří flexibilní a vodoodpudivý film. Má oproti leather balsamu podstatně vyšší obsah olejů a zvláčňující vazelíny. Je vhodný pro koženou obuv, která často přichází do styku s vlhkem a vodou. Doporučujeme proto používat jednou až dvakrát za měsíc, protože při častějším používání může materiál výrazně měknout a měnit tvar. Světlé materiály také po použití výrazněji tmavnou. Dále doporučujeme tento výrobek pro konzervaci a ošetření obuvi po sezóně pokud ji ukládáte do vlhkých prostor.

Hydrofobic NENÍ vhodný pro membrány typu Gore-tex, Sympatex apod. Doporučení: Hydrofobic změkčuje, zvláčňuje a impregnuje vyschlou a ztvrdlou kůži u obuvi a oblečení, která je používána v náročných podmínkách outdoorových sportů, při turistice, lovu a v náročných pracovních podmínkách zásahových jednotek.

Další produkty z kategorie Impregnace a ochranné přípravky

Další produkty od výrobce Siga


Top