SizeandSymmetry 100% Creatine Monohydrate 400g

Unikátní a žádaný výrobek SizeandSymmetry 100% Creatine Monohydrate 400g od značky Sizeandsymmetry můžete pořídit na našich stránkách teď skutečně výhodně. Právě lze objednat jen za 458 Kč
Cena: 458 Kč

100% Creatine Monohydrate od SizeandSymmetry je 100% čistá forma jednoho z nejoblíbenějších suplementů pro zvýšení svalové síly. Vysoce funkční a efektivně využitelný kreatin v práškové konzistenci. Kreatin je látka tělu vlastní a potřebuji ji k regeneraci ATP u maximálně silových a silově vytrvalostních výkonů. Je jednoduše podstatou regenerace té nejrychlejší energie ve svalovém vlákně, který se pro výkon využívá. A proto je tak podstatný právě pro silové a silově vytrvalostní sporty. Dá se říct, že v regeneračním procesu takřka nepostradatelný, a to alespoň v množství 2 g denně. Má tak také možnost oddalovat svalové vyčerpání, když to řeknu v jednoduchosti. Uděláte o 1-2 opakování navíc, a to se jak při snaze o maximální sílu, tak i při snaze o svalovou hypertrofii nutně musí projevit pozitivně.

Kreatin je schopen zvýšit objem svalové tkáně, resp. sarkoplazmy ve svalových buňkách, která váže kreatin fosfát jako energetické palivo. Toto „nakynutí“ s sebou nese i vyšší objem svalové hmoty, což ocení převážně sportovci v kulturistice a obecně v koordinačně-estetických sportech.

Účinnost kreatinu je prověřena mnoha relevantními studiemi. Creatine Monohydrate je určen pro sportovce, kteří usilují o zvýšení svalové síly.

Hlavní benefity

  • Nárůst síly
  • Nárůst svalového objemu
  • Vyšší regenerace svalové hmoty
  • Oddálení vyčerpání během výkonu
  • Ochrana svalového glykogenu
  • Oddálení překyselení svalů

Doporučené dávkování:

  • Jednu dávku 5g užívejte půl hodiny před výkonem a druhou dávku 5g ihned po výkonu. Zapijte dostatečným množství vody nebo džusu.
  • užívejte 20g Sizeandsymmetry Creatine monohydrate denně po dobu jednoho týdne (po 5 g). Následující 3 týdny užívejte kreatin stejně jako ve verzi A – tedy 5 – 10 g denně. U tohoto užívání dojde k rychlejšímu nasycení svalů kreatinem. Pro lepší využitelnost kreatin kombinujte s jednoduchými sacharidy. Tento postup napomáhá vstřebání kreatinu.

Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé do 18let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu v teplotě do 25°C mimo přímé sluneční záření. Po otevření spotřebujte do 60 dnů. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nenahrazuje pestrou stravu. Neobsahuje látky dopingového charakteru.

Nutriční hodnoty SizeandSymmetry 100% Creatine Monohydrate 400g:

v porci 5g
Kreatin monohydrát 5 g

Složení:

100% kreatin monohydrát

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Sizeandsymmetry


Top