Smartlabs Tasty 100% Whey Protein 2000g

Tento levný produkt Smartlabs Tasty 100% Whey Protein 2000g značky SmartLabs snadno seženete tady teď právě téměř zdarma! Ceny již od 1234 Kč
Cena: 1234 Kč

Lahodný syrovátkový protein Tasty 100% Whey Protein s vysokou nutriční hodnotou a ovocnou chutí. Velmi dobře Vám poslouží při potřebě nárustu svalové hmoty, udržení svalové hmoty a řádné regenerace po tréninku. Smartlabs Tasty Protein je vyroben ze syrovátkového proteinu, který má vysokou nutriční hodnotu. Proces ultrafiltrace metodou cfm šetrně oddělí protein syrovátkového séra. Zůstane pak velice kvalitní plnohodnotný zdroj bílkovin. Předností našeho výrobku je obsah sušeného drceného ovoce, které je bohaté na přírodní látky – antioxidanty. Antioxidanty jsou známy svým pozitivním působením na organizmus člověka . Za samozřejmost povazujeme instantní rozpustnost a lahodnou přirozenou chuť.

Syrovátkový protein použitý při výrobě Smartlabs Tasty protein je vyroben mikrofiltrací pomocí keramických filtrů (CFM – Cross Flow Microfiltration) za nízkého tlaku a teploty, při které se oddělují proteinové frakce ve stejném rozsahu, jaký má originální surovina, pro tělo jsou tak naprosto přirozené. Po mikrofiltraci protein obsahuje pouze zanedbatelné množství mléčného tuku a laktózy, čímž se výrazně zvýší už tak vynikající stravitelnost. Tasty protein neobsahuje téměř žádnou laktózu, jiné sacharidy ani tuk. Neobsahuje žádná umělá barviva. Skládá se pouze z čistého syrovátkového proteinu, jehož předností je instantní rozpustnost a bezkonkurenční chuť.

Přispívá k:

  • tvorbě svalové hmoty
  • k udržení svalové hmoty
  • doplnění bílkovin u těžce trénujících sportovců, silových sportovců, vegetariánů a dalších osob se zvýšenou potřebou bílkovin

Doporučené dávkování:

  • Po tréninku: 1 – 2 dávky rozmíchat (použijte šejkr nebo mixér) ve 200 – 400 ml vody / mléka
  • Přes den: podle potřeby (2 – 3x 1dávku)
  • Dávka 45g

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.

Nutriční hodnoty Smartlabs Tasty 100% Whey Protein 2000g – Jahoda:

ve 100g v porci 45g
Energetická hodnota 1663 kJ 748,35 kJ
396 kcal 178,2 kcal
Tuky 5 g 2,25 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g 1,57 g
Sacharidy 8 g 3,6 g
Z toho cukry 3 g 1,35 g
Bílkoviny 75 g 33,8 g
Sůl 1 g 0,4 g

Složení:

CFM koncentrát syrovátkové bílkoviny, sušené drcené ovoce, přírodní a přírodně identické aroma, sladidlo sukralóza, emulgátor (sójový lecitin)

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce SmartLabs


Top