SOKE XTR Red

Akční a ve slevě produkt SOKE XTR Red od společnosti Soke jednoduše získáte tady a teď za výhodnou cenu. V akci od 2899 Kč
Cena: 2899 Kč

Freestylová koloběžka SOKE XTR byla stvořena pro jízdu a triky ve skateparku. Je určena pro zkušené jezdce, kteří už s přehledem dávají složité triky a potřebují koloběžku, na kterou se mohou spolehnout a taky něco vydrží. Otestováno profesionálními jezdci. Freestylová koloběžka SOKE XTR byla stvořena pro extrémní jízdu a triky. Deska je vyrobena z jednoho bloku ze slitiny lehkého hliníku 6061. Odlehčený a vyztužený krk s děrováním dává koloběžce unikátní vzhled. Jednotlivé drobné detaily tvoří jedinečný design, nad kterým se tají dech. Nádherně zářivý metalický lak si získá pozornost všech riderů ve skateparku.
Kvalitní ložiska ABEC9 umožňují dosáhnout vysoké rychlosti a mají také pozitivní vliv na plynulost jízdy. Řídítka ve tvaru „Y“ jsou velmi oblíbená u profesionálních freestylových koloběžek. Jsou vyrobena ze slitiny oceli a chromu kvůli zvýšené pevnosti. Na konci řídítek jsou ergonomicky tvarované protiskluzové rukojeti zajišťující bezpečný úchop i pohodlí při skocích.
Technický popis:

kategorie: skate park
typ: freestyle
celková výška řídítek: 85 cm
šířka řídítek 50,5 cm, otočná 360°
komfortní TPR madla – šířka 145 mm
hmotnost: 3,85 kg
ložiska: nejkvalitnější ložiska ABEC-9 z chromové oceli
materiál desky: slitina hliníku 6061
materiál vidlice: ocel
materiál řídítek: chromová ocel
svorka: 3-šroubová hliníková svorka se zesílenými šrouby zajišťuje správnou funkci kompresního systému
brzda: ocel, brzdový systém FLEX FENDER
kolečka: 110 x 24 mm, PU, vysoká tvrdost 88A, aluminiové jádro
technická norma: EN 14619
maximální hmotnost uživatele: 100 kg

Další produkty z kategorie Koloběžky

Další produkty od výrobce Soke


Top