Spokey FREESPO KIDS Dětské kolečkové brusle, khaki

Tento neodolatelný produkt Spokey FREESPO KIDS Dětské kolečkové brusle, khaki originál od značky Spokey snadno můžete sehnat právě nyní ve výprodejové akci. Nyní pořídíte jen za 1574 Kč
Cena: 1574 Kč

Dětské kolečkové brusle Spokey FREESPO KIDS:

– díky možnosti regulace lze brusle rychle a bezproblémově nastavit na potřebnou velikost, která vám umožní optimálně přizpůsobit botu noze

– kvalitní podvozek a trojitý systém zapínání spolu zajištují nejvyšší bezpečnost během jízdy!

Chcete vštípit svému dítěti vášeň ke sportu? Stále roste a má velikost „na rozhraní“? Díky možnosti regulace velikosti se nemusíte bát – možnosti regulace, která vám umožní optimálně nastavit potřebnou velikost. Kromě toho brusle Spokey FREESPO KIDS rostou spolu s vaším dítětem a vy nemusíte kupovat každých pár měsíců nový pár bruslí!

Regulovatelné dětské brusle Spokey FREESPO KIDS jsou skvělý nápad, jak představit vašemu dítěti jediněčný svět bruslení. Díky moderním barvám a grafice si je každé dítě zamiluje.

Ideální pro nejmladší

Víme, jak důležitá je bezpečnost během jízdy na kolečkových bruslích, a proto v sobě model Spokey FREESPO KIDS kombinuje vynikající kvalitu a komfort. Důležité je správně zvolit velikost, a proto model FREESPO KIDS má kromě možnosti regulace také trojitý systém zapínání: tkaničky, suchý zip a dvojitou sponu. Bezpečnostní dvojité spony zabraňují samovolnému uvolnění během jízdy. Díky tomu si můžete být jistí, že bezpečnostní spony zůstanou na svém místě a brusle během jízdy nebudou sklouzávat z nohou!

Nejvyšší kvalita provedení

Zaměřujeme se na kvalitu a bezpečnost, proto byly brusle Spokey FREESPO KIDS vyrobeny s důrazem na každý detail. Hliníkový podvozek je velmi odolný i při zachování velmi nízké hmotnosti. Kolečka jsou vyrobena z odolného PU.

Parametry:

materiál vnitřní botičky: pohodlná síťovina + pěna + samet

podvozek: eloxovaný CNC hliník

materiál koleček: PU

rozměr koleček:

velikost 27-30: 68 mm

velikost 31-34: 70 mm

velikost 35-38: 72 mm

maximální hmotnost uživatele: 60 kg

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Spokey


Top