Spokey OUTLAST Spací pytel mumie/deka, pravé zapínání

Zlevněný produkt Spokey OUTLAST Spací pytel mumie/deka, pravé zapínání od známé značky Spokey najdete zde teď levně! Akční ceny již od 859 Kč
Cena: 859 Kč

Spací pytel 220×75 cm mumie / deka Spokey OUTLAST

– poskytuje nejvyšší tepelný komfort a dokonale chrání před chladem během jarních a letních večerů při optimálních teplotách +5/+10 °C (maximální teplotní rozmezí -3 / +15 °C)

kombinace výhod dvou typu spacáků – mumie a deky – kapuce zabraňuje tepelným ztrátám, a širší střih poskytuje větší volnost pohybu během spánku

– nepostradatelná součást vybavení během jarních a letních výletu pod stan

zabalen v kompresním vaku, který pomáhá snížit objem spacího pytle, a zároveň jej chrání před vodou

Kombinace výhod dvou typu spacáku? V modelu Spokey OUTLAST je oceníte – kapuce zabraňuje tepelným ztrátám, a širší střih poskytuje větší volnost pohybu během spánku. OUTLAST je dlouhý (220 cm) model, který je skvělou volbou pro chladné jarní a letní noci během kempování v přírodě. Je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž má zvýšenou odolnost proti mechanickému poškození a roztržení. Použitá výplň Hollowfibre 250 g/m2 zajišťuje dokonalou teplenou izolaci.

Maximální pohodlí během kempování

Víme, jak důležitou roli hraje regenerace během vícedenní turistiky. Pokud se rozhodnete strávit noc pod stanem nebo v útulně, je důležité mít vhodné vybavení. Spací pytel Spokey OUTLAST zajišťuje vynikající komfort a tepelnou izolaci. Dokonale vás chrání před chladem během jarních a letních večerů. Jeho rozměry (220 x 75 cm) zajištují výjimečný komfort a dokonalou vrstvu izolace od země bez ohledu na výšku uživatele. Model Spokey OUTLAST má malou vnitřní kapsičku, kde si můžete uschovat své cenné předměty.

Spací pytel zabalený ve speciálním kompresním obalu

Model OUTLAST je kombinací dvou typu spacáku – mumie a deky, který svým tvarem poskytuje nejen nejvyšší tepelný komfort, ale i dostatečný prostor pro nohy. Použitý dlouhý zip usnadňuje používání spacího pytle. To, co dělá spacák OUTLAST velmi praktickým, je jeho kompresní obal, který pomáhá snížit jeho objem, a tím poskytuje v batohu prostor pro další vybavení. Kompresní obal je skvělým řešením pro transport spacího pytle, který oceníte zvláště během kempování a rodinných výletů. A kromě toho, kompresní obal chrání spací pytel před vodou.

Parametry:

vnější materiál: 210T ripstop polyester

vnitřní materiál: 210T Soft Microfibre

výplň: 250 g/m2 Hollowfibre

rozsah optimálních teplot: +5 / +10°C

rozsah extrémních teplot: -3 / +15°C

rozměr: 220 x 75 cm

rozměr složeného spacího pytle: 37 x 22 cm

zapínání: pravá strana

vnitřní kapsa

tvar: mumie / deka

typ: jarní/letní

balený v kompresním obalu

váha: 1350 g

Informace pro velkoodběratele:

balení: 10 ks/karton

možný prodej po 1 ks

Váha: 1.36000 kg

Další produkty z kategorie Spacáky

Další produkty od výrobce Spokey


Top