Spokey PIACENZA Dámské cyklistické rukavice

Unikátní produkt Spokey PIACENZA Dámské cyklistické rukavice od odblíbeného výrobce Spokey jednoduše najdete tady opravdu levně. Ceny již od 276 Kč
Cena: 276 Kč

Dámské cyklistické rukavice Spokey PIACENZA:

– dokonale se přizpůsobí individuální anatomii dlaně,

– zajišťují pohodlné držení řídítek a zabraňují nepříjemným odřeninám a otlakům,

– tlumí nárazy, odvádějí vlhkost a jsou velmi prodyšné,

– jsou protiskluzové,

– palec je vyroben z froté materiálu, a je určen k utírání potu. Jeho speciální střih zabraňuje vzniku oděrek,

– mezi prsty mají speciální poutka pro snazší sundávání rukavic.

Pokud si ceníte bezpečné a pohodlné jízdy na kole, nesmíte zapomenout na cyklistické rukavice. Díky nim můžete předejít mnohým nepříjemným otlakům a odřeninám, a zároveň budete mít lepši kontrolu nad řízením. Obzvlášť s dámskými cyklistickými rukavicemi Spokey PIACENZA! Tento model je vyroben z odolné, vícedílné syntetické kůže, která maximalizuje jízdní komfort.

Rukavice stvořené přímo pro Vás

Dámské cyklistické rukavice Spokey PIACENZA to je kombinace pohodlí a elegance. Jejich tvar a funkčnost výrazně zvyšují komfort jízdy na kole či koloběžce. Vnitřní vrstva má speciální vložky, které zlepšují úchop, a otvory, které umožňují optimální cirkulaci vzduchu. Cirkulaci vzduchu také napomáhá horní elastický materiál, který dobře odvádí vlhkost a síťované části zajišťující optimální prodyšnost a pohodlí během jízdy. Díky tomu se rukavičky PIACENZA dokonale přizpůsobí individuální anatomii dlaně.

Specializované cyklistické rukavice

Dámské cyklistické rukavice Spokey PIACENZA mají speciální nastavitelný pásek na suchý zip, díky kterému si rukavičky přizdobíte přesně podle vašich potřeb. Mezi prsty se nachází speciální poutka, která usnadňují sundávání rukavic. Palec je vyroben z froté materiálu, jenž dobře absorbuje vlhkost a skvěle se hodí pro utíraní potu. Zároveň má speciální střih, který zabraňuje tlaku na pokožku a tím předchází nechtěným oděrkám.

Reflexní prvky a tlumení

Dobrá viditelnost při jízdě po soumraku na špatně osvětlených místech a po silnicích je nesmírně důležitá. Proto jsme se zaměřili na to, aby dámské cyklistické rukavice Spokey PIACENZA měly reflexní prvky. S nimi budete viditelná pro všechny účastníky silničního provozu! A navíc při jízdě po nerovném povrchu se postarají o vaše pohodlí speciální gelové polštářky, které absorbují vibrace a zajištují pohodlné držení řídítek. A co víc, spodní část rukavic je opatřená jedinečným protiskluzovým silikonovým potiskem, díky kterému budete mít kolo plně pod kontrolou!

Dbejte na pohodlí a bezpečnost

Výjimečná funkčnost, jedinečné barvy a moderní řešení dělají z dámských cyklistických rukavic Spokey PIACENZA univerzální rukavice vhodné jak na kolo, tak i na koloběžku. Tvoří perfektní set s cyklistickou přilbou Spokey FEMME stejné barvy. Pamatujte, že cyklistická přilba je během jízdy velmi důležitá – chrání vaši hlavu před případnými zraněními. A navíc, přilba s rukavicemi k sobě dokonalé ladí!

Parametry:

materiál: 60% nylon, 30% polyuretan, 10% elastan

dobře polstrovaná dlaň, vytužená pěnou, která se přizpůsobí individuální anatomii ruky

odolná, vícedílná syntetická kůže na dlani

horní elastický lycra materiál dobře odvádí vlhkost a síťované části zajišťují optimální prodyšnost a pohodlí

speciální střih palce zabraňuje oděrkám na kůži

vysoce kvalitní gelová výplň tlumí nárazy vznikající během jízdy

silikonový potisk s protiskluzovou funkci zajišťuje bezpečnou jízdu

palec je vyroben z froté materiálu, který vám umožňuje otírat pot

poutka na prstech pro snazší sundávání rukavic

reflexní potisk pro lepší viditelnost

zapínání na suchý zip

dostupné ve velikostech: S, M, L

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Spokey


Top