Stacker Spalovač tuků Black Burn 120 kaps.

Tento žádaný výrobek Stacker Spalovač tuků Black Burn 120 kaps. od top výrobce Stacker jednoduše najdete zde nyní za akční cenu. Teď v akci 609 Kč
Cena: 609 Kč

Black Burn je extrémně silný spalovač tuků určený exkluzivně pro kulturisty. Patří do kategorie hardcore s velmi silným termogenním účinkem. Jeho kvalita tkví v extraktech a množství účinných alkaloidů. Zvyšuje rychlost metabolismu, dodává energii, potlačuje hlad a zlepšuje koncentraci. Tento spalovač tuků zvyšuje energetický výdej a zrychluje reakční schopnosti, což v konečném důsledku způsobuje spalování tuků.

Black Burn je HARDCORE spalovač tuků určený exkluzivně pro kulturisty a pokročilé cvičence s nejsilnějším účinkem

Black Burn je spalovač tuků určený exkluzivně pro kulturisty. Je to jeden z nejsilnějších spalovačů tuků v USA (Ephedra FREE), který patří do HARDCORE kategorie s velmi silným termogenním účinkem. Vytvořit silný spalovač tuků vypadá jednodušeji, než to je ve skutečnosti. Není to ani tak množstvím složek v každé kapsli. Sílu spalovače tuků určuje hlavně kvalita extraktů v množství účinných alkaloidů, ve spojení s podáním správného poměru složky. Společnost NVE (tvůrce Stacker2) investuje mnoho času a úsilí pro zhotovení extraktů, které mají až třikrát nebo čtyřikrát vyšší dávky účinných alkaloidů na gram. Jakmile je formule vyvinutá, zkouší se komplexně i částečně každá složka.

Z těchto spalovačů můžete cítit příval energie, potlačení hladu, zlepšení koncentrace, zvýšení energetického výdeje, zrychlení reakčních schopností, a v konečném důsledku: spalování tuků.

Celkem 3 studie NVE Pharmaceuticals byly věnovány Blackburnu. První dvě studie byly použity pro postupnou optimalizaci, krok za krokem. Třetí studie byla výsledkem funkčnosti a správného doladění Blackburnu. Na studii se podílelo patnáct mužů, všichni siloví sportovci, věk 19 let (nejmladší) až 42 let (nejstarší).Všichni účastníci se připravovali na sezónu s cílem spálit co nejvíce tuků a „vyrýsovat se“. Pět účastníků studie užívalo 40 dní Blackburn dvě kapsle třikrát denně. To bylo v kombinaci s běžnou stravou a při běžném cvičení. Maximální povolená denní bílkovinná dávka byla 100 gramů bílkovin (syrovátkový proteinový koncentrát). Druhá část skupiny (5) měla stejnou stravu a cvičební plán, ale používala spalovač tuků jiné značky. Třetí část skupiny (5) nepoužívala spalovač tuků. Výzkum byl pod dohledem týmu, složeného ze dvou lékařů, dietologů a osobního trenéra.

Výsledky studie Stacker2 Black Burn

Čísla řeknou více než slova, což můžete vidět níže na výsledcích každé skupiny. Pozor: celkové BMI zůstává relativně vysoké, kvůli stavbě svalové hmoty. To je důvod, proč je procento tuků důležitější a lépe určující výsledek než BMI.

Skupinový průměr

Skupina 1 (5 os)

Skupina 2 (5 os)

Skupina 3 (5 os)

40 dní Black Burn

40 dní jiný spalovač

40 dní bez spalovače

Začátek – hmotnost

94,5 kg

96,25 kg

94 kg

Start – BMI (průměr)

27,6

29,0

26,8

Start – Perc. Tuků (průměr)

18%

19%

18%

Konec – hmotnost

83,1 kg

87,63 kg

90,35 kg

Konec – BMI (průměr)

24,2

26,4

25,8

Konec – Perc. Tuků (průměr)

7%

11%

15%

Průmerný úbytek na hmotnosti

11,35 kg

8,63 kg

3,63 kg

Black Burn a jeho výhody

  • nejsilnější spalovač tuků v USA
  • zlepšuje rychlost metabolismu
  • potlačuje hlad
  • dodává energii

Dávkování

Užívejte 2 kapsle 1-3x denně, nejlépe před jídlem a před cvičením. Zapijte dostatečným množstvím vody. Dodržujte časové rozestupy od dávkování 4 hodiny. Nepřekračujte dávku 6 kapslí na den.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (2 kaps)
Black ECG-HPLC Matrix™ 400 mg
Čajovník čínský (obsah 80% polyfenolů, 60% EGC, DL-C, EGCG, EC, OCG, ECG) (z listů), Yerba Maté extrakt (standardizovaný pro teobromin), cholin bitartrát, vitamín B6 (2,4 mg) (jako pyridoxin-hydrochlorid), vitamín B12 (7,2 mcg) (jako kyanokobalamin).
Black XTR-B™ 370 mg
Výtažek ze semen hroznů (80% proantosyanidů), extrakt z kaktusu (plod Opuntia ficus indica), guarana (semeno), extrakt plodů papriky roční, ženšen (kořen), extrakt ze semen Cissus quadrangularis, taurin, acetyl L-karnitin.
Bezvodý kofein 300 mg

Další složky

Želatina, černý oxid železitý, oxid titaničitý.

Upozornění

V žádném případě nepřekračujte doporučené dávkování (max. 6 kapslí na den), nekombinujte s alkoholem! Dbejte na dostatečný příjem tekutin. Výrobek není plnohodnotná náhrada pestré vyvážené stravy. Nevhodný pro děti do 18 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě 10°-25°C, mimo dosah dětí, chraňte před mrazem, vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobce, dovozce a distributor neodpovídají za škody způsobené nevhodným užíváním nebo skladováním.

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce Stacker


Top