The Protein Works Předtréninkový stimulant Raze Extreme 360 g

Exkluzivní výrobek The Protein Works Předtréninkový stimulant Raze Extreme 360 g od společnosti The Protein Works snadno můžete najít na našich stránkách teď právě za výprodejovou cenu. Aktuálně v akci za 649 Kč
Cena: 649 Kč

Předtréninkový stimulant Raze Extreme je účinná směs pro každého, kdo potřebuje před tréninkem povzbudit tělo i mysl. Ve složení najdete stimulant kofein, vitamíny a látky pro lepší prokrvení organismu. Díky tomu budete schopni maximálně zefektivnit trénink a dostat ze sebe maximum.

Předtréninkový stimulant Raze Extreme pomáhá povzbudit před tréninkem a zvýšit výkon

Předtréninkový stimulant Raze Extreme je účinná předtréninkovka pro sportovce, kteří ze sebe chtějí dostat maximum. Obsahuje kofein, díky kterému vás dokáže spolehlivě nabudit před jakoukoliv výzvou. Předtréninkovka obsahuje i patentovanou směs EnXtra®, která podle výrobce zvyšuje vstřebatelnost kofeinu. Ve složení ovšem nechybí ani taurin, který je běžnou součástí energetických nápojů.

V předtréninkovém stimulantu Raze Extreme najdete také beta-alanin, který se podílí na vytváření karnosinu. Ten funguje jako takový „uklízeč”, dokáže totiž snížit překyselení svalů a hromadění kyseliny mléčné. To zase může pomoci snížit únavu a prodloužit sportovní výkon. Obsažený citrulin malát se pak podílí na podpoře produkce oxidu dusnatého. Ten tak dokáže zajistit kvalitnější prokrvení organismu a větší přísun živin i kyslíku k pracujícím svalům. To se může také pozitivně projevit na vašem výkonu.

Ve složení najdete i kreatin monohydrát. Ten dokáže při příjmu 3 g denně zvýšit výkonnost během krátkých, po sobě jdoucích intervalech intenzivního tréninku. To je příjemný bonus pro silové sportovce, sprintery či hráče kolektivních sportů. Další obsaženou složkou je pak tyrozin. Ten patří mezi výchozí látky pro tvorbu řady neurotransmiterů včetně adrenalinu či dopaminu. Poslední část směsi patří vitamínům, jako je například B6 a B12. Ty přispívají ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie, optimálnímu fungování nervového systému, psychiky a snížení únavy i vyčerpání. Díky vitamínu B9 a vitamínu C má komplex vliv i na správné fungování imunity.

Předtréninkový stimulant Raze Extreme je tak funkčním komplexem pro každého, kdo ze sebe chce na každém tréninku dostat to nejlepší a být maximálně koncentrovaný na každý pohyb.

Předtréninkový stimulant Raze Extreme a jeho výhody

  • funkční předtréninkovka s obsahem kofeinu
  • obsahuje beta-alanin, citrulin a taurin
  • je obohacený o vitamíny
  • nabudí před výkonem
  • má vliv na prokrvení svalů a výkon
  • přispívá ke správné funkci imunity
  • pomáhá snížit únavu a vyčerpání
  • je výborně vstřebatelný
  • má formu dobře rozpustného prášku
  • je vhodný pro vegany

Složení

Kreatin monohydrát, L-citrulin, beta-alanin, kyselina citrónová, dochucovadla, L-tyrosin, taurin, barvivo (příchuť vodní meloun a ovocný punč – prášek z červené řepy, příchuť modrá malina – výtažek ze spiruliny), kofein bezvodý, sladidlo (sukralóza), EnXtra® (extrakt z Alphinia galanga), oxid křemičit, směs vitamínů (vitamín C, vitamín B6, vitamín B9, vitamín B12).

Dávkování

Rozmíchejte 4 odměrky (12 g) ve 350 ml vody, nejlépe 30 minut před tréninkem.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (12 g)
Kreatin monohydrát 3500 mg
L-Citrulin 3000 mg
Beta-alanin 1500 mg
L-tyrozin 500 mg
Taurin 500 mg
Kofein 200 mg
EnXtra® 150 mg
Vitamín C 80 mg
Vitamín B6 1,4 mg
Vitamín B9 200 µg
Vitamín B12 2,5 µg

Upozornění

Vhodné pro vegetariány a vegany. Vyrobeno v továrně, která také zpracovává mléko, lepek, vejce, sóju, ořechy a arašídy. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné ženy a osoby citlivé na kofein. Uchovávejte mimo dosah dětí. Obsahuje 200 mg kofeinu na porci.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce The Protein Works


Top