The Protein Works Thermopro 90 tab.

Výjimečný a žádaný produkt The Protein Works Thermopro 90 tab. originál od výrobce The Protein Works jednoduše seženete tady teď téměř zdarma. Cena již od 529 Kč
Cena: 529 Kč

Thermopro je komplexní spalovač tuků s obsahem až 15 složek pro podporu vašich fitness cílů. Ve složení najdete některé extrakty ze zeleného čaje, zelené kávy nebo guarany, ale i karnitin, kofein a vitamíny.Thermopro přispěje také k redukci únavy, podpoří duševní výkonnost a správnou látkovou přeměnu.

Thermopro – komplexní spalovač tuků obohacený o vitamíny

Thermopro je komplexní spalovač tuků v praktické formě kapslí s obsahem 15 složek pro podporu vašich fitness cílů. Obsahuje kofein, acetyl L-karnitin a extrakty z guarany, zelené kávy, zeleného čaje nebo
pepře. Navíc je obohacen také o vitamíny, například vitamín B12 prospěšný pro správnou látkovou přeměnu, podporu imunity a redukci únavy a vyčerpání. Obsahuje i biotin na podporu fungování nervové soustavy a psychiky nebo také udržení zdravých vlasů a pokožky. Vitamín B5 nebo kyselina pantothenová přispívá zase k optimální duševní výkonnosti, redukci únavy a látkové přeměně steroidních hormonů, vitamínu D a některých neurotransmiterů. Unikátní směs vám pomůže také snížit únavu, nastartovat duševní výkonnost a podpoří i váš metabolismus.

Thermopro a jeho výhody

  • je to spalovač tuků s obsahem 15 složek
  • přispívá ke správnému metabolismu
  • podporuje redukci únavy a vyčerpání
  • podporuje fungování psychiky a nervové soustavy
  • přispívá k optimální duševní výkonnosti
  • je v praktické kapslové formě

Složení

Tyrosin, kofein bezvodý, obal kapsle (hydroxypropylmethyl celulóza), N-acetyl-L-karnitin, kůra z hořkého pomeranče, extrakt ze zeleného čaje, stearát hořečnatý, L-fenylalanin, extrakt z bílé fazole 4:1, pantothenát vápenatý, kajenský pepř, extrakt ze zelené kávy, mikrokrystalická celulóza, extrakt z guarany, extrakt z černého pepře (piperin), chlorid chromitý hexahydrát, vitamín B12, biotin.

Dávkování

Užívejte 1-2 kapsle denně. Je důležité, abyste nejprve zjistili svou toleranci na množství obsažených látek – doporučuje se tedy začít s 1 kapslí denně před tréninkem, a pak případně navýšit na 2 kapsle, pokud je potřeba.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (2 kaps)
Vitamín B12 600µg
Biotin 600µg
Vitamín B5 18mg
Chrom 57µg
L-Tyrosin 600mg
Kofein 450mg
N-Acetyl-L-Karnitin 300 mg
Pomerančová kůra 300mg
Výtažek z bílé fazole 285mg
Extrakt ze zeleného čaje 150mg
L-Fenylalanin 75mg
Extrakt z guarany 21.6mg
Extrakt ze zelené kávy 27mg
Prášek z kajenského pepře 15mg
Extrakt z černého pepře 3mg

Upozornění

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Před užíváním se poraďte s vaším praktickým lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Vyrobeno v zařízení, kde se zpracovává mléko, sója, pšenice, ořechy, arašídy, vejce a korýši. Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce a osoby při zvýšeném tělesném výkonu. Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučným písmem.

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce The Protein Works


Top