USN Essentials Dynamic Whey 1000g

Tento exkluzivní kus USN Essentials Dynamic Whey 1000g od populární značky USN jednoduše můžete sehnat zrovna opravdu levně. Aktuálně v akci za 799 Kč
Cena: 799 Kč

Směs pro přípravu proteinového nápoje pro podporu růstu a regenerace svalové hmoty. Essentials Dynamic Whey je směs pro přípravu proteinového nápoje pro podporu růstu a regenerace svalové hmoty. Je to vysoce kvalitní proteinový nápoj s vysokou biologickou dostupností a lahodnou chutí. V jedné porci získáte 24g bílkovin. Dodává tělu potřebné minerály jako je draslík, vápník, fosfor a hořčík. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy a svalů a podporuje udržení normálního krevního tlaku. Hořčík přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a udržuje normální fungování nervového systému a svalů. Vápník podporuje normální energetický metabolismu, činnost svalů, funkci nervových přenosů, funkci trávicích enzymů, normální stav kostí a zubů. Fosfor přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí a zubů a funkci buněčných membrán. Bez obsahu lepku.

Doporučené dávkování:

  • Smíchejte 1 odměrku (34g) s 150-200ml studené vody. Dobře promíchejte a nechte 30s odstát. Užívejte 2-4 dávky denně.

Upozornění: Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Dodržujte pitný režim minimálně 2l vody. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal.

Další produkty z kategorie Proteiny

Další produkty od výrobce USN


Top