VemoHerb Bulgarian Tribulus 90 kapslí

Tento oblíbený produkt VemoHerb Bulgarian Tribulus 90 kapslí od oblíbené značky VemoHerb jednoduše najdete právě opravdu výhodně! Akční ceny od 505 Kč
Cena: 505 Kč

Originální bulharský Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% protodioscinu. Originální bulharský VemoHerb Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% protodioscinu (furostanolový saponin) a vyváženým přirozeným obsahem synergních furostanolových saponinů (prototribestin, tribestin, dioscin a další).

Produkt je pravidelně v každé šarži (před uvolněním k prodeji) testován na nepřítomnost hormonů a prohormonů v akreditované laboratoři.

Hlavním benefitem originálního bulharského VemoHerb Tribulus je vysoký obsah furostanolových saponinů. Obsah protodioscinu je standardizován metodou speciální a šetrné extrakce na 60% celkového obsahu (POZOR – nezaměňovat s celkovými saponiny!).

Uvedný poměr extrakce je zcela ideální a garantuje maximální účinnost. Nejde tedy jen o samotný protodioscin a jeho obsah, ale o celkovou a perfekně vyvýženou kompozici produktu, kdy dochází k zesílení účinku protodioscinu pomoci dalších synergních složek (prototribestin, tribestin, dioscin a další..). Dále je optimalizován obsah flavonoidů (vždy pod 10%) a taninů (vždy pod 10%).

Originální bulharský Tribulus, skutečná garance účinku

Ne každý ví, že Tribulus Terrestris je rostlina, kterou můžeme nalézt v několika částech světa, jako jsou USA, jižní Amerika, Mexiko, Španělsko, Indie, Čína a Bulharsko. Ještě méně je veřejnosti známo, že bulharský Tribulus má úplně jiné vlastnosti, než Tribulus z ostatních částí světa. Originální bulharský Tribulus obsahuje 40-60x vyšší množství protodioscinu v sušině oproti Tribulusu z ostatních částí světa. Z tohoto důvodu je také bulharský Tribulus jako surovina několikanásobně dražší. Pro bulharský Tribulus je také charakteristický obsah dalších furostanolových saponinů, které rostliny z dalších částí světa neobsahují. Těmito saponiny jsou zejména prototribestin, tribestin a dioscin.

Vemoherb Bulgarian Tribulus = vše pod jednou střechou = od rostlinky sklizené ve správnou vegetační dobu, přes šetrnou extrakci až po finální produkt s vyváženým synergním poměrem furostanolových saponinů

Uvedený rozdíl ve složení je dán odlišným genotypem rostliny, charakteristickým podnebím, skladbou půdy a také obdobím sklizně, která probíhá v přesně stanoveném vegetačním období rostliny, kdy je obsah bioaktivních složek nejvyšší. Proto je také např. činský nebo indický tribulus využíván k odlišným účelům jako je diuretické působení atd. U těchto produktů není přirozený vysoký obsah protodioscinu, prototribestinu, tribestinu a dioscinu, ale jsou obvykle uváděny pouze celkové saponiny, protože obsah těchto specifických složek je velmi nízký, nebo dokonce nulový.

Jak poznám originální bulharský Tribulus?

V současné době existují v Bulharsku pouze dva hlavní producenti nabízející extrakty s vysokým obsahem Protodioscinu: VemoHerb Tribulus (60% Protodioscin) a Sopharma Tribestan (průměr 54-55% Protodioscin/Protogracilin). Společnost Vemo99 Ltd. (1996) je držitelem speciální technologie na extrakci Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% čistého Protodioscinu.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Maximální možnou podporu tvorby testosteronu
  • Sexuální libido
  • Maximální posílení vitality
  • Maximální posílení tréninkových výsledků

Hlavní benefity produktu:

  • Kupujete 100% originál
  • Synergní umocnění účinku protodioscinu
  • Doplněný o extrakt s celkovým obsahem furostanolových saponinů
  • Pravý bulharský Tribulus a pravý bulharský Fenugreek
  • Garance kvality, čistoty a účinku

Doporučené dávkování:

  • Základní dávka je 3 – 6 kapslí denně ve 3 dávkách po 1-2 kapslích. Zapijte dostatečně vodou.

Další možnosti dávkování:

  • Silové sporty a kulturistika: 8-týdenní kůra
  • VemoHerb Tribulus je doporučováno dávkovat v osmitýdenních kůrách s dvoutýdenní přestávkou. Plná denní dávka je 10-15 mg na 1 kg tělesné hmotnosti, rozdělená do tří dávek během dne.
  • Pokud je Vaše hmotnost například 80 kg, je Vaše dávka 800 – 1200 mg denně = 4 – 6 kapslí denně, to znamená 3 x denně 1-2 kapsle.
  • Pokud je Vaše hmotnost například 100 kg, je Vaše dávka 1000 – 1500 mg denně = 6 – 8 kapslí denně, to znamená 3 x denně 2 – 3 kapsle.
  • Po ukončení osmitýdenní kůry doporučujeme dvoutýdenní přestávku, následně doporučujeme celý cyklus zopakovat.

Synergní kombinace s Cordycepsem: Pro superúčinný efekt je možné tento produkt kombinovat s extraktem z Cordycepsu CS-4 (VemoHerb). Extrakty z těchto dvou látek mají synergní vlastnosti.

Upozornění: Dodržujte doporučený postup dávkování! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na suchém, tmavém místě do 25°C. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty Vemoherb Bulgarian Tribulus 90 kapslí:

1 kapsle
Standardizovaný extrakt bulharského
Tribulus Terrestris s obsahem 60% furostanolového
saponinu, determinovaného jako Protodioscin
200 mg

Složení:

veganská kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza), suchý standardizovaný extrakt bulharského Tribulus Terrestris s obsahem 60% furostanolového saponinu, determinovaného jako protodioscin, zahušťovadlo maltodextrin, protispékavé látky stearan hořečnatý a fosforečnan vápenatý.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce VemoHerb


Top