Vemoherb Tribulus Terrestris Instant drink

Tento skvělý kus Vemoherb Tribulus Terrestris Instant drink od populární značky VemoHerb seženete zde teď právě za výhodnou cenu! Právě teď jen za 698 Kč
Cena: 698 Kč

Bulharský Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% protodioscinu. Bulgarian Tribulus Instant drink

  • Bulharský Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% protodioscinu
  • S vyváženým přirozeným obsahem prototribestinu, tribestinu a dioscinu (synergní furostanolové saponiny)
  • Poprvé ve formě instantního nápoje
  • Okamžitě energizuje a aktivizuje
  • Osvěžující borůvková příchuť

Originální bulharský VemoHerb Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% protodioscinu (furostanolový saponin) a vyváženým přirozeným obsahem prototribestinu, tribestinu a dioscinu (synergní furostanolové saponiny).

Produkt je pravidelně v každé šarži (před uvolněním k prodeji) testován na nepřítomnost hormonů a prohormonů v akreditované laboratoři.

Hlavním benefitem originálního bulharského VemoHerb Tribulus je vysoký obsah furostanolových saponinů. Obsah protodioscinu je standardizován metodou speciální a šetrné extrakce na 60% celkového obsahu (POZOR – nezaměňovat s celkovými saponiny!).

Uvedný poměr extrakce je zcela ideální a garantuje maximální účinnost. Nejde tedy jen o samotný protodioscin a jeho obsah, ale o celkovou a perfekně vyvýženou kompozici produktu, kdy dochází k zesílení účinku protodioscinu pomoci dalších synergních složek (prototribestin, tribestin, dioscin a další..). Dále je optimalizován obsah flavonoidů (vždy pod 10%) a taninů (vždy pod 10%).

Originální bulharský Tribulus, skutečná garance účinku

Ne každý ví, že Tribulus Terrestris je rostlina, kterou můžeme nalézt v několika částech světa, jako jsou USA, jižní Amerika, Mexiko, Španělsko, Indie, Čína a Bulharsko. Ještě méně je veřejnosti známo, že bulharský Tribulus má úplně jiné vlastnosti, než Tribulus z ostatních částí světa. Originální bulharský Tribulus obsahuje 40-60x vyšší množství protodioscinu v sušině oproti Tribulusu z ostatních částí světa. Z tohoto důvodu je také bulharský Tribulus jako surovina několikanásobně dražší. Pro bulharský Tribulus je také charakteristický obsah dalších furostanolových saponinů, které rostliny z dalších částí světa neobsahují. Těmito saponiny jsou zejména prototribestin, tribestin a dioscin.

Vemoherb Bulgarian Tribulus = vše pod jednou střechou = od rostlinky sklizené ve správnou vegetační dobu, přes šetrnou extrakci až po finální produkt s vyváženým synergním poměrem furostanolových saponinů

Uvedený rozdíl ve složení je dán odlišným genotypem rostliny, charakteristickým podnebím, skladbou půdy a také obdobím sklizně, která probíhá v přesně stanoveném vegetačním období rostliny, kdy je obsah bioaktivních složek nejvyšší. Proto je také např. činský nebo indický tribulus využíván k odlišným účelům jako je diuretické působení atd. U těchto produktů není přirozený vysoký obsah protodioscinu, prototribestinu, tribestinu a dioscinu, ale jsou obvykle uváděny pouze celkové saponiny, protože obsah těchto specifických složek je velmi nízký, nebo dokonce nulový.

Jak poznám originální bulharský Tribulus?

V současné době existují v Bulharsku pouze dva hlavní producenti nabízející extrakty s vysokým obsahem Protodioscinu: VemoHerb Tribulus (60% Protodioscin) a Sopharma Tribestan (průměr 54-55% Protodioscin/Protogracilin). Společnost Vemo99 Ltd. (1996) je držitelem speciální technologie na extrakci Tribulus Terrestris s garantovaným obsahem 60% čistého Protodioscinu.

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 1-2 sáčky denně. Za stálého míchání rozpusťte 1 sáček ve 250 ml vody.

Upozornění: Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Udržujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Skladujte na suchém místě, mimo přímé slunce, do teploty 25°C. Produkt je hygroskopický (snadno váže vzdušnou vlhkost), může dojít ke změně konzistence prášku, což není na závadu.Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty Vemoherb Tribulus Terrestris Instant drink 150g – Borůvka:

2 sáčky
Bulharský Tribulus Terrestris (nadzemní části
a plody) s obsahem 60% furostanolového
saponinu, determinovaného jako
protodioscin – extrakt
1000 mg

Složení:

Extrakt bulharského Tribulus Terrestris L. s obsahem 60 % furostanolového saponinu, determinovaného jako protodioscin; maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, sladidlo steviol-glykosidy, borůvkové aroma, barvivo košenila, emulgátor arabská guma.

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce VemoHerb


Top