Warmpeace VIKING 300 195 cm WIDE

Tento vynikající produkt Warmpeace VIKING 300 195 cm WIDE od známé společnosti Warmpeace získáte zde teď právě se slevou! Ceny od 5211 Kč
Cena: 5211 Kč

VIKING 300 je letní péřový spacák s menším množstvím náplně a velice nízkou hmotností a tomu odpovídajícím objemem. Jeho vznik je umožněn příchodem nového Loft Nylonu DWR, který dokáže úspěšně spolupracovat i s menším množstvím péřové náplně. Viking 300 si najde své místo v batozích, lodních pytlech i na nosičích kol a nebude své uživatele obtěžovat nadměrným objemem, váhou a nočním horkem.
Spacáky Viking mají dělené stahování kapuce kombinované plochou šňůrou v hlavové části a kulatou šňůrou vepředu. Což umožňuje ideální nastavení každé části zvlášť a to i po tmě po hmatu.

• Zdrhovadlo YKK se dvěma protisměrnými běžci v bočním švu na levé nebo pravé straně, umožňující případné spojení dvou spacích pytlů dohromady
• Komorová konstrukce typu H
• Kapuce s děleným stahováním
• Skladovací obal a kompresní obal vel. XS
• Všechny spací pytle Viking ve standardní šíří mají v nohou 50 cm a v oblasti ramen 80 cm. Pro uživatele, kteří potřebují prostornější spací pytel je připravena verze WIDE, u niž je obvod spacáku v daných rozměrech rozšířen o 20 cm.

Pro výšku postavy 195 cm
380 g kachní peří 90/10, 600 cuin
Hmotnost 860 g
Vnější materiál: Loft Nylon DWR+
Vnitřní materiál: Loft Nylon
Kompresní obal: XS (14 x 33 cm)
Objem po sbalení: 3 l
Teplotní rozsah: COM 6°C / LIM 0°C / EXT -14°C

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Warmpeace


Top