Wicked Swiss By Jesa Tube

Tento výjimečný produkt Wicked Swiss By Jesa Tube od odblíbeného výrobce Powerslide získáte zde opravdu výhodně! Akční cena 2290 Kč
Cena: 2290 Kč

Nová špičková in-line ložiska Wicked SWISS by Jesa. Ložiska určená pro nejnáročnější bruslaře. Chromová ložiska s extrémně vysokou valivostí, která je patrná již při pouhém roztočení koleček. Ložiska vhodná do závodních kolečkových bruslí. Powerslide + Wicked Bearings! Od sezóny 2016 se můžeme těšit z tohoto spojení. Nová extra kvalitní ložiska u všech modelů kolečkových bruslí, skateboardů, longboardů a koloběžek.

Wicked je výrobcem vysoce kvalitních ložisek pro kolečkové sporty. Nabízí ložiska od standardních modelů ABEC, až po špičkové modely pro rychlobruslení.

Všechny Wicked ložiska jsou testovány nejlepšími jezdci/bruslaři na světě, a to z různých oborů in-line bruslení. Kromě perfektního designu a kvality přichází Wicked také s jedinečnými a multifunkčními obaly, které můžete využít v mnoha nouzových situacích.

Ložiska: 7 kuliček, Ceramic mazivo: Grease Kluber Isoflex Topas L30 balení: 1ks velikost: 608 určení: speed brusle, fitness brusle.

Další produkty z kategorie In-line ložiska

Další produkty od výrobce Powerslide


Top