Winnwell Carry Bag SR

Exkluzivní výrobek Winnwell Carry Bag SR od známého výrobce Winnwell jednoduše můžete sehnat na našich stránkách levně! Ceny již od 1129 Kč
Cena: 1129 Kč

Prostorná hokejová taška bez koleček Winnwell Carry Bag SR. Jednoduchá taška na hokejovou výstroj s velkým úložným prostorem. Povedená hokejová taška kanadského výrobce Winnwell za výbornou cenu. Nová prostorná hokejová taška bez koleček Winnwell Carry Bag. Výborně členěná taška na hokejovou výstroj s velkým úložným prostorem. Hokejová taška kanadského výrobce Winnwell za výbornou cenu. Lehká hokejová taška přes rameno s velkým logem Winnwell. Taška Winnwell Carry Bag je dostupná v červeném, černém a tmavě modrém provedení.

Na boční straně tašky jsou dvě kapsy určene pro oddělené uložení bruslí. Další dvě oddělené kapsy jsou také na koncích tašky. Pro přenášení slouží široké popruhy přes rameno, nebo dva kratší do ruky. Ideální volba pro každého vyznavače carry bagů. Pokud nehledáte tašku s kolečky, Winnwell Carry Bag je jasnou volbou. Pro „kolečkáře“ máme super tašky Winnwell Q6!

Specifikace:

vyrobena z pevného nylonu
široké popruhy pro snadné přenášení
přední a boční kapsy
otevírání horního panelu ve tvaru písmene U
barva: červená, tmavě modrá, černá
rozměry senior: 38″ x 20″ x 18″ (96 x 51 x 46 cm)

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Winnwell


Top