Amix Nutrition ProVegan Gold GABA 90 kapslí

Exkluzivní kus Amix Nutrition ProVegan Gold GABA 90 kapslí pocházející od značky Amix Nutrition jednoduše získáte na našich stránkách teď právě opravdu výhodně! Právě lze objednat jen za 226 Kč
Cena: 226 Kč

ProVegan Gold GABA od Amix jsou neesecnciální aminokyseliny vhodné pro sportovce. GreenDays® ProVegan Gold Gaba je doplněk stravy v rostlinné kapsli V-Caps® Plus s obsahem neesenciální aminokyseliny, gama-aminomáselné kyseliny (GABA).

Doporučené dávkování:

  • Vezměte 1 kapsli denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix ProVegan Gold GABA 90 kapslí:

v 1 kapsli
GABA – Gama Aminomáselná kyselina 750 mg

Složení:

Gama-aminomáselná kyselina, rostlinná kapsle Vcaps® Plus (hypromelóza, barvivo: oxid titaničitý); látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, rostlinný stearan hořečnatý a oxid křemičitý.

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top