GymBeam Bandáže na zápěstí Press

Designový výrobek GymBeam Bandáže na zápěstí Press od top značky GymBeam snadno najdete zde teď právě za výhodnou cenu. Akční ceny již od 219 Kč
Cena: 219 Kč

Bandáže na zápěstí Press jsou maximálně odolné bandáže na zápěstí. Efektivně chrání a zpevňují zápěstí během tréninku s těžkými váhami. Zároveň posilují úchop a jsou prevencí před zraněními. Maximální komfort, přizpůsobivost a odolnost zaručuje kombinace bavlny a kaučuku, ze kterého jsou bandáže vyrobeny. Bandáže se zapínají pomocí suchého zipu.

Bandáže na zápěstí Press – maximálně odolné bandáže z bavlny a kaučuku pro ochranu zápěstí a posílení úchopu

Bandáže na zápěstí Press jsou odolné bandáže, které efektivně chrání a zpevňují zápěstí během tréninků s těžkými váhami. Pomáhají také posílit úchop a jsou prevencí před zraněními. Zároveň snižují tlak, který je během tréninku na zápěstí vyvíjen. Jsou vyrobeny z kombinace kvalitní bavlny a kaučuku, která zajišťuje maximální komfort, přizpůsobivost a odolnost. Zároveň tento materiál výborně odvádí pot. Bandáže si můžete jednoduše zapnout pomocí suchého zipu. V balení se nachází 2 kusy bandáží s rozměrem 48 x 8 cm.

Materiál

Bavlna + kaučuk

Další produkty z kategorie Fitness opasky

Další produkty od výrobce GymBeam


Top